Paradisul Apelor Termale

Ischia este cea mai mare insula din golful Napoli și este considerata de mulți a fi cea mai frumosa, (desi Capri este cea faimoasa).Pana la 6 milioane de turisti viziteaza anual insula Ischia, pentru faimoasele sale centre wellness & spa dar si pentru arhitectura, plaje si renumita bucatarie mediteraneana.

Plina de flori si lamai, portocali, rodii si maslini care cresc pe pantele scaldate de soarele generos al golfului Napoli, Ischia a fost supranumita Isola Verde (Insula Verde), iar faima sa de “refugiu” dedicat sanatatii trupului si sufletului i-a adus si denumirea de “Insula tineretii vesnice”. Ischia este o insula verde, cu vegetatie luxurianta, plina de flori si arbusti tropicali. De altfel, apoximativ 50% din patrimoniul european de specii de flori si arbusti se afla in Ischia."Galaxy Travel"

Coasta Amalfitana
Coasta Amalfitana
Coasta Amalfitana

Despre noi

Va promitem o experienta de neuitat, indiferent de alegerile facute. Echipa noastra va sta intotdeauna la dispozitie cu informatii si sfaturi utile.

Agentia GALAXY TRAVEL a fost infiintata, cu scopul de a veni in întâmpinarea dorintelor si nevoilor clientilor intr-un mod cat mai profesional si mai placut cu putinta. Astfel echipa GALAXY TRAVEL încearca mereu sa inteleaga nevoile clientilor sai si sa priveasca situatia din punctul de vedere al acestora. Ofertele de calitate merg bine cu tarifele accesibile, iar locatiile si calitatea serviciilor de transport joaca un rol esential in alegerile dvs si tocmai de aceea ne straduim ca pachetele turistice ale agentiei noastre sa fie unele de top.

De asemenea venim in intampinarea clientilor nostrii si oferim pachete standard , dar si servicii personalizate pentru organizarea de conferinte, team buildinguri, traininguri si intalniri de afaceri; ne vom ocupa si de servicii adiacente, ca de exemplu rent-a-car la cele mai prestigioase companii din domeniu. Deoarece timpul are un rol esential in viata fiecaruia, echipa GALAXY TRAVEL asigura livrarea biletelor direct la sediul firmei tale, încheierea de asigurari medicale pentru calatorii în strainatate si posibilitatea de a plati in rate prin firma sau prin credit bancar.

Am mers 2 ani la rand cu voi și o sa continui. Sunteți cei mai buni . Mihai Valentin
De incredere , recomand cu caldura. Cat despre fetele de la sediu...numai de bine ! Chiar s-au chinuit o groaza sa-mi gaseasca ceva pe masura doleantelor si nu pot sa zic decat ca a au facut o treaba excelenta. Va multumesc ! Cristian Iulian
Servicii bune si de calitate, cele mai avantajoase preturi. Dumitru Claudia Georgiana
Apreciez seriozitatea și buna credință . Vacanțele cu voi au fost excelente! Felicitări! Florentina Vasilateanu

OBIECTIVE TURISTICE SI ATRACTII DIN INSULA ISCHIA

Gradina La Mortella

Gradina La Mortella este situata in Insula Ischia si a fost deschisa publicului in 1992. Gradina La Mortella a fost creata de compozitorul britanic William Walton si vaduva sa Susana...

Mai mult

Parcul Termal Negombo

Parcul Termal Negombo este un loc cu verdeata luxurianta care se intinde pe aproape 4 hectare. Negombo include 14 bazine termale, unele avand hidro-masaj, o piscina interioara si una exterioara...

Mai mult